Referenties

 

– Dirk Wietze Loijenga, Projectleider

Ons eerste gesprek was een hele belevenis, het gaf zovéél energie. Op mijn werk ben ik er direct mee aan de slag gegaan. Nu 3 maanden later is er echt wat veranderd. Ik ben in mijn eigen ogen rustiger geworden in mijn werk, laat dingen aan anderen over en vraag terugkoppeling. Laat nu collega’s zelf dingen bedenken. Ik heb ons contact als rustig, doeltreffend en zeer vertrouwd ervaren. Ik ben zeer tevreden over onze gesprekken. (25-2-2013)

– D.W., Assistent Accountant

Ik heb het coachtraject als zeer prettig ervaren. Door de gesprekken ben ik me wel van een aantal zaken bewuster geworden. Ik heb zelfs de stap gezet om te stoppen bij mijn baas. Geen gemakkelijke beslissing, maar wel een besluit waar ik tot en met vandaag nog geen moment spijt van heb. Ik twijfelde al langer, maar door onze gesprekken, voelde ik me veel gesterkt en heb het uiteindelijk ook daadwerkelijk gedaan. Door het traject voel ik me zelfverzekerder en ik merk dat ik langzamerhand toch meer voor mezelf opkom. Dit is iets wat niet van de een op de ander dag gebeurd, maar langzaam aan moet groeien.

Nu vijf maanden later voel ik me weer helemaal de oude, alleen dan nog beter, sterker, bewuster. En dat voelt goed. Ik heb weer rust in mijn lijf en hoofd en dat heb ik heel lang niet gehad. Kortom ik voel me gewoon super en straal dat ook uit. En een andere baan, die komt er vast ook wel. (3-5-2013)

– Albert Oudendag, Senior Quality Engineer Boumatic Robotics

Harry was to me as “an airfield to an airplane.” The person to go for “refueling, maintenance and updates”. He has shown a great way of coaching during my job hunting time. Always (almost always) available when required. To me Harry was a great support. Thanks Harry, great job!!! (5-9-2011)

– Michel, Projectcontroller PMO

Ik heb de gesprekken die we hadden als zeer positief ervaren. Je hebt het vermogen om op het juiste moment de juiste vraag te stellen waardoor ik me uitgedaagd voel. Je straalt rust uit in de gesprekken en hebt me meer dan voldoende de ruimte gegeven. Door onze gesprekken ben ik aan de slag gegaan met mijn negatieve overtuigingen (Herkennen, en hoe er mee om te gaan). Zonder de coachingsgesprekken had ik dit nooit op dit niveau aangepakt. Ik ben me bewuster geworden van mijn uniciteit. (18-2-2013)

– Yvonne Rowlands, Hoofd P & O Vriesco International Fabrics

Ik kom Harry alweer jaren tegen in ‘uitzendland’. Hij was Vestigingsmanager bij Randstad Leeuwarden toen zijn intercedente ons aanbracht als nieuwe klant. Je kunt prima met hem onderhandelen, hij staat voor wat hij zegt en is erg klantvriendelijk. Hij is goed in het onderhouden van zakelijke relaties en ik vind het altijd weer leuk om hem tegen te komen, al is het nu vooral tijdens de bijeenkomsten van de KPF. (2-1-2012)

– Hanneke Lammers, eigenaar Hanneke Lammers P&O advies en coaching

Ik heb Harry leren kennen tijdens de zoektocht van Dejo om met flexibel personeel de kostprijs te kunnen handhaven. Harry was daarin zeer inventief en meedenkend. Hij garandeerde ons een optimale bezetting en dat heeft hij waargemaakt. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen heb ik zeer prettig met hem samengewerkt in zijn periode bij Randstad. (30-12-2011)

– Judith Jager, Re-integratieadviseur Personeelsned

Ik heb Harry leren kennen als mijn direct leidinggevende en later als medecursist in de opleiding tot coach. Met veel plezier heb ik in samenwerking met Harry bij PersoneelsNed diverse projecten opgepakt. Ik heb met name de rust in Harry, zijn nuchtere kijk op zaken en zijn oprechte interesse en aandacht voor de medemens erg gewaardeerd. Harry is betrokken, empatisch sterk en beschikt over aardig wat mensenkennis, waardoor hij prima in staat bleek om snel tot de kern van een probleem te komen en daarop te anticiperen. Harry is zeer toegankelijk en uitstekend in staat om je op je gemak te stellen en je een spiegel voor te houden. Kortom een prettige collega met prachtige kwaliteiten om zich verder te ontwikkelen tot coach of leidinggevende. (16-10-2012)

– Harmen de Jong, Verkoper binnendienst Douma Staal B.V.

In de periode van 2010 tot en met 2012 heb ik met Harry gewerkt en heb hem leren kennen als een gedreven en enthousiaste manager. Hij is kritisch, maar coacht altijd op een positieve manier en kan een team “voor zich winnen”. Zijn sterke punten vind ik zijn sociale vaardigheden, vakkennis, doorzettingsvermogen, empathisch vermogen en integriteit. Hierdoor heb ik het als erg plezierig ervaren om met Harry samen te werken. Het belangrijkste wat ik van Harry heb geleerd is om gefocust te blijven op je doelstelling door hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. (15-10-2012)

– Louwe Kater, Manager POSG

Harry is een fijne manager, gaf mij vertrouwen en veel ruimte voor zelfontplooiing. Hij is creatief en werkt klantgericht. Als manager stuurt hij op de juiste wijze zijn mensen aan, is betrokken en sociaal bewogen. Zakelijk is hij resultaat gericht en samen genieten wij van het commercieel succes. (19-10-2011)

“As an airfield to a airplane”

Harry was to me as ‘an airfield to airplane’. The person to go for ‘refueling, maintenance and updates’. He has shown a great way of coaching during my job hunting time. Always (almost always) available when required. To me Harry was a great support.

– Albert Oudendag –

Ljeppe

Tjalling Harkeswei 62
8409 CN  Hemrik
Tel: 06 – 31153255

CONTACT